Proč zkušený vinohradík doporučuje používat biostimulant ALMIRO Altron+ ?

Biostimulant mi připadá jako jedna z nejlepších variant, které jsme ve vinohradu vyzkoušeli," říká náš dlouholetý zákazník, vinohradník Jaroslav Křížan, který se stará o rodinné vinařství kousek od Mikulova. V této nádherné krajině zároveň provozuje penzion Vinařský dům Sedlec.


Na podporu svých vinic používá Jaroslav Křížan již osm let náš biostimulant ALMIRO Altron+ a je spokojený. "Stoupla cukernatost a rostliny jsou v dobrém zdravotním stavu. Altron+ pomohl rostlinám také potlačit žloutenku a vyrovnat se s popálením herbicidem, který stříkali kousek od nás na slunečnice".


Jak biostimulant ALMIRO Altron+ aplikujete?

Přidával jsem ho do šesti postřiků, dva týdny před květem jsem přidal 0,1 l k postřiku mědi a síry, následně 0,3 l před květem, po odkvětu a těsně před zaměkáváním.


Jak se projevila aplikace biostimulantu?

Stoupla cukernatost hroznů, pohybujeme se od 22 °NM výš, zlepšil se zdravotní stav rostlin, réva déle držela listy a dřevo tak mělo delší čas vyzrát.


Pomohl Vám někdy Altron+ překonat složitější období?

Aplikace ALMIRO Altronu + nám pomohla při tlaku žloutenky, vloni jsme se obešli bez postřiku proti plísni šedé nebo podpořila rostliny při zasažení herbicidy z blízkého pole.

Aplikace biostimulatu ALMIRO Altro+ je navíc příjemná vzhledem k finančním nákladům. Protože ho můžete míchat s ostatními přípravky, stačí ho přimíchat do standardního postřiku a nepotřebujete žádné náklady navíc, kromě pořízení samotného biostimulantu.



21/10/2024

obr